Vinneren er kåret!

Under interncupen hadde Fair Play utvalget i Bergen Nord en egen stand, med blant annet en konkurranse der hver spiller kunne være med i konkurransen om en 1 premie - til hele laget.. Nå er vinneren kåret!

Under interncupen hadde Fair Play utvalget i Bergen Nord en egen stand, med blant annet en konkurranse der hver spiller kunne være med i konkurransen om en 1 premie - til hele laget. Nå er vinneren kåret!

Det var 25. august og solen skinte i lag med spillerne på Salhus under årets Interncup. Fair Play utvalget i Bergen Nord hadde rigget til stand med informasjon og ikke minst en konkurranse med noen enkle, men gode spørsmål om Fair Play. Her kunne hver spiller delta, og premien var pizza-gavekort til hele laget.

Spørsmålene var om slagordet til Fair Play, om kampverter, tanken bak Fair Play og om Fair Play bare gjelder på kamper eller om det også gjelder ellers i hverdagen. Det var mange gode svar her, men vi har nå trukket en vinner.

Vinneren ble Marcus Ingebrigtsen på G7 Tellevik, som hadde krysset veldig riktig på alle spørsmålene.

Vinneren vant naturligvis på Fair Play vis ikke premie til seg selv, men til hele laget. Premien er pizzagavekort og trener Lars Rugtvedt er kontaktet om hvordan dette kan løses ut.

Bergen Nord sitt fair play utvalg takker alle som var med på konkurransen og gratulerer naturligvis Marcus og hele G7 Tellevik med premien!

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift