Mathias har signert ny kontrakt!

Det var Mathias selv som slapp nyheten om at ny kontrakt med flaggskipet på herresiden i Bergen Nord er signert. Mathias er med i 2020!

Det var Mathias selv som slapp nyheten på sin egen facebookside, rett etter at det var klart at Bergen Nord er å finne tilbake i 4. divisjon i 2020. Mathias har signert kontrakt og ønsker å være med Bergen Nord videre!

Vi i Bergen Nord er veldig glade og stolte over at Mathias er med oss også i 2020!

Her er hva han skrev etter nedrykket var klart (Lånt fra Mathias sin Facebookside):

Da er det offisielt, Bergen Nord rykker desverre ned fra 3.divisjon, og spiller i 4.divisjon i 2020. Vi hadde to mål før sesongen; Å holde plassen, samt komme til 1.runde av Cupen. Vi klarte bare en av delene..

Den enkle forklaringen på nedrykket er at vi ikke har vært god nok. Det er mitt ansvar som hovedtrener, og jeg har ikke vært god nok i 2019.

Vi har en ung tropp uten spillere med erfaring fra 3.divisjon, det har vi nok merket mot mer rutinerte lag. Vi har nok også manglet litt fysikk, både i form av fysikk og luftstyrke. Det har kostet oss noen mål i mot. På den annen side, har vi nå en ung gruppe med spillere som har fått en hel sesong i 3.divisjon under beltet. Det vil de vokse på!

Jeg er stolt over at vi har vært tro mot vår spillestil. Som trener bygger jeg filosofien min på at man skal gå utpå banen og tørre å vise seg frem. Tørre å prøve, tørre å feile. Derfor kommer mine lag alltid til å spille underholdene og ballbesittende fotball. Eller utviklende fotball, som jeg kaller det.

I dag leverte vi en fantastisk prestasjon borte mot Djerv 1919, og torpederte oppsykksplanene deres med 1-1-resultatet. Vi føler at vi har vist at vi kan hevde oss i divisjonen, bla med å slå Vestfossen og Fjøra hjemme.

Selv om vi i dag har rykket ned, vil jeg samtidig offentliggjøre at jeg har signert ny kontrakt som hovedtrener for Bergen Nord. Jeg er supermotivert for å skape et knallgodt lag i 2020 og gleder meg til at vi skal spille på Salhus igjen!

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift