Trenerkurs på Salhus denne måneden

25 Oktober gjennomføres Grasrottrener kurs del 2, en naturlig oppfølging til dere som har del 1, på vår hjemmebane Salhus. Meld deg på nå!

Endelig er nytt trenerkurs i Bergen Nord oppført på Salhus, og vil være fra 25/10 til og med 27/10. Påmeldingsfrist er fram mot kursstart. 

Meld deg på her: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3294310

Vi i Bergen Nord oppfordrer alle våre trenere til å kurse seg gjennom NFF sin trenerstige, og trenerkursene dekkes naturligvis av klubben.

Tidligere i år prøvde vi å føre opp del 2 kurs på Salhus, som en naturlig oppfølger til Del 1 kurs som ble oppført før det. Dessverre ble det en lang vinter med mye snøfall, noe som gjorde at kurset ble utsatt gang på gang. Det er nå satt opp igjen, og vi håper så mange som mulig har mulighet til å delta!

Etter gjennomgått kurs skal deltakeren beherske å sette i gang og lede fornuftig og godt tilrettelagt fotballaktivitet som skaper mestring og dermed trivsel for alle – både på trening og i kamp, med laget, på årstrinnet og mellom årstrinn i klubben.

Delmål:

  • Trenerne skal kjenne til hvordan klubben tilrettelegger for å få til gode rammebetingelser for spillerne, årsenheten og årsenhetene rundt
  • Trenerne skal i sin trenergjerning jobbe for at spillerne, laget og foreldre /forsatte forstår hvor viktig det er at miljøet er mestringsorientert og ikke resultatorientert.
  • Trenerne skal kjenne til de viktigste prinsipper om læring.
  • Trenerne skal mestre å gjennomføre god keeperaktivitet for hele laget
  • Trenerne skal spesielt å ha kunnskap om hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring på dette aldersnivået. De nasjonale rammeplaner er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene.

 

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift