Tine fotballskole i gang

I dag fikk både små og store barne i alderen 7-14 år utfolde seg på Tine fotballskole på Marikollen og Salhus.

Tine fotballskole er en tradisjon i Bergen Nord og i år var intet unntak. Første uken etter skolen er ferdig samles ivrige fotballspillere på to av våre baner for å delta på det som for mange er ett av de store høydepunktene i skoleferien.

De aller minste samler seg på Marikollen, og var i gang kl 10. Ledet med stødig hånd av Carl Christian Hamre ble de samlet og satt i gang. Fra før av hadde noen av de minste blitt hentet på SFO, mens andre ankom direkte til banen.

Det som kjennetegner fotballskolen er mye glede, dyktige instruktører og mange gode medhjelpere, som gjør opplevelsen rundt fotballskolen noe som barna har lyst å gå på hvert eneste år. Også i år ble det fulltegnet på fotballskolen lengre før påmeldingsfristen gikk ut.

På banen vår på Salhus samlet de som fyller 10 år i år til og med de som fyller 14 år i år seg. I solskinnet ble det mye fotballspill og teknikkøvelser, men også tid til litt latter og moro.

Det første som skjer er at man blir delt inn i grupper som man da deltar på resten av uken.

Så var det tid for lunsj og klassikeren i år også: Litago og brødskiver! Lunsjen er ofte tt høydepunkt på fotballskolen, hvertfall for de minste når de får sjokomelk hver dag. I tillegg fikk alle utdelt hver sin t-shirt, ryggsekk, mens ballen får de ikke med seg hjem før på torsdag.

Klokken 14 ble turen tilbake til SFO for noen av de minste, mens resten ble sendt hjem med ett stort smil om munnen.

I morgen venter en ny dag på Tine fotballskolen, også da fra 10-14

Instruktørene på Salhus

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift