Ernst Helle er ny oppmann på herrer-A

Evig smilende og engasjerte Ernst Helle har tatt over stafettpinnen som oppmann for vårt flaggskip på herresiden.

Evig smilende og engasjerte Ernst Helle har tatt over stafettpinnen som oppmann for vårt flaggskip på herresiden. Han tar offisielt over rollen 1.juli, men har siden sesongstart i år, vært med rundt laget som altmuligmannen i gruppen Arenagruppen- gruppen som styrer alt og alle ved hjemmekamper. 

Ernst'n er en ung mann på 35 år.
Gift med Hege Helle og har to barn- Mathias på 12 og Leonora på 10. Bor på Marikollen tett opptil Marikollbanen.
Sønnen Mathias spiller for G12 Marikollen. 
Ernst har vært i klubben i vell 6 år, både som trener på G12 Marikollen, samt sittet i SPU barnefotball. Han har også tidligere vært leder for Tine Fotball skole. I tillegg ivrig deltaker på klubbens dugnader. 

Ernst tar over etter den rutinerte oppmannen Christian Ellingsen som ble med i januar i år. Med opprykket til 3.div fulgte det med en del krav til både arenaens sikkerhet, innrapportering til Nff og live oddsen, samt krav til både dommere og spillere i forkant av kamp. Med sin erfaring har Christian rodd oss stødig gjennom første halvdel av sesongen, som nå gjør at vi skal klare å  manøvrere oss gjennom siste halvdel selv. Christian begynner i ny jobb 1.juli noe som gjør det vanskelig for han å kombinere begge jobbene. 

Takk til deg Christian og velkommen til deg Ernst. 

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift