Oppstart nye lag 1 klasse 2019

Her er litt informasjon til de som skal begynne i 1 klasse rett over sommeren 2019.

Til høsten starter nye håpefulle barn på en helt ny tilværelse – nemlig som skolebarn. Vi i Bergen Nord ønsker at så mange av disse skal begynne med fotball.

I Bergen Nord har vi ett spesialtilpasset tilbud til alle 1 klassinger. Der er stort sett trening i gymsal og det er mye lek og moro. Det er helt gratis å være med ut 2019 og første kontingent vil først komme ca februar 2020. Vi er ett breddelag som ønsker å ta vare på alle, både de som er skikkelig god i fotball og de som er bare litt god til å slå hjul. Her er det plass til ALLE!

Vi ønsker å ta vare på både gutter og jenter, og ønsker separate jente/guttelag så langt dette er mulig, for dette skal være med å hjelpe at spesielt jentene blir lenge innen fotballen.

Vi vil derfor innkalle til foreldremøte gjennom ranselpost på skolene den første skoledagen. Vi kan derimot allerede nå avsløre datoene for dette.

Vi kaller inn til FORELDREMØTE (bare de voksne) onsdag den 28 august kl 20.00 på klubbhuset i Salhus. Møte gjelder for Marikollen, Salhus og Tellevik. Agenda her blir informasjon om fotballklubben Bergen Nord, utvelgelse av trenere og spørsmål / svar.

Treningene vil først starte opp i begynnelsen av september når de nye tidene til Bergen Kommune blir lansert.

Om dere har noen spørsmål, eller har lyst å melde dere som trenere allerede nå, så kan dere kontakt undertegnede på tomkristian@bergennord.no

 

Med vennlig hilsen,

Tom Kristian Dahle

Leder Sportslig utvalg barnefotballen

tlf, 91666153

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift