2012 kullet skinte i solen på Marikollen

Årets første kamper for 1. klassingene ble i dag arrangert på Marikollen når årets første 3x3 serieturnering ble arrangert på Marikollen kunstgressbane søndag 26. mai

I solskinnet på Marikollen kunstgressbane skinte det både fra himmelen og på spilleflaten når årets første 3x3 turnering gikk av stabelen for håpefulle og forventningsfulle 1. klassinger.  

3x3 turneringsformatet ble innført av NFF Hordaland for 2 år siden og har slått til som en skikkelig suksess for de første seriekampene som venter våre nye fotballspillere. I Bergen Nord er det Sportslig utvalg for barnefotballen som står for arrangementet, under stødig ledelse av Tom Kristian Dahle og 3x3 ansvarlig Børge Johnsen.

Ett en flott dag der solen hadde meldt sin ankomst og gjorde rammen rundt kampene helt magisk, når 1. klassingene fra gruppe B skulle i gang med sine aller første seriekamper. Dette gav nok garantert mersmak for både spillere, trenere og foreldrene.

13-åringene i Bergen Nord stod for dømmingen, og fikk dermed prøve seg i sine aller første kamper etter å ha tatt klubbdommerkurs i vår. En flott arena for å utvikle dommerspirer, og dommerne ble godt tatt imot av alle rundt vantene. Stemningen var generelt veldig god.

Jentene i 1.klasse tilhører gruppe B, mens guttelagene i Bergen Nord tilhører gruppe A og måtte vente med sin debut. Kampene ble styrt fra vår egen "verdens beste speaker" - Ernst Helle som også er speaker i 3 divisjon på Herrer-A sine kamper. 

Også i kiosken stod foreldrene for 1. klassingene i Bergen Nord for en skikkelig gladstemning. Her kunne de forsyne sultne foreldre og spillere med både drikke og noe å bite i.

Under kan du se noen bilder fra denne fantastiske dagen i solen på Marikollen.

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift