Bergen Nord har styrket trenerteamet rundt Jr-1 for sesongen 2019

Thomas Erichsen Andersen ble ansatt som ny trener desember 2018 for sesongen 2019. Her kommer litt info rundt Thomas så vi blir litt bedre kjent med han.

Thomas Erichsen Andersen ble ansatt som ny trener desember 2018 for sesongen 2019. Her kommer litt info rundt Thomas så vi blir litt bedre kjent med han.

Jeg er på vei til å bli 31 år- født i 1988. Trådde mine barneår på Skinstø, men bor nå i Fyllingsdalen. Sivilstatusen min i dag er singel, men er gift med fotballen😊

Min fotballkarriere startet i Åsane hvor jeg spilte til jeg nådde junioralder. Jeg spilte på et meget godt lag som fikk for vane å vinne de fleste kamper. Etter tiden i Åsane gikk ferden videre til Baune, Nymark, Askøy og Tertnes og spilt i alle divisjonene fra 3. til 7. divisjon

Min trenerkarriere hittil:

2010: Hovedtrener for Tertnes G15/16 sitt tredjelag (94/95-årgangen)

2012-2013: Assistent for Tertnes G15/16 sitt førstelag

2017-2018: Hovedtrener for Tertnes G2002

 

Min plan er å fullføre Grasrottrener C-lisensen denne sesongen. Har for øyeblikket ingen ambisjoner innenfor treneryrket, men ønsker å utvikle meg videre som trener. Jeg er opptatt av at treningene skal være godt planlagt slik at mest mulig av den tilmålte tiden går med til fotball. Jeg er nøye og forbereder meg godt. Alle gutta skal være slitne når treningen er over og kjenne på at både kondis og fotballferdighetene blir bedre. Analyse av kampene våre med bruk av video er også noe jeg prioriterer å bruke tid på.

Mitt inntrykk av juniorlaget i år, er at det er et ungt lag bestående av svært mange talentfulle førsteårs juniorer (2002). I tillegg har vi også flere juniorer som er en del av A-laget som kommer til å bidra i NM og enkelte seriekamper i 1.div gjennom sesongen.

Det er en flott spillergruppe som er trenings -og lærevillig, så jeg ser frem mot en spennende 2019 sesong!

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift