Mødrekveld for alle tilhørende 1. klasse

Bergen Nord satser på jenter! Som ett ledd i denne satsningen på å få flere jenter inn i fotballen, inviterer Bergen Nord og SPU Barnefotballen til mødrekveld for alle mammaer i 1. klasse 24 oktober på Læringssenteret på Mjølkeråen skole.

Bergen Nord satser på jenter, og ønsker flere jenter inn i fotballen! Vi ønsker flere jenter som spillere, trenere, lagledere, fair play verter, resurspersoner og så videre. Som et ledd i dette arrangerer SPU barnefotballen en mamma kveld for alle mødre med barn i 1. klasse med ulikt innhold.

KJÆRE ALLE MAMMAER MED BARN I 1. KLASSE

Har du en jente eller gutt som nettopp har begynt på fotball? Eller kanskje lurer på å begynne? Er du interessert i å høre litt mer om Bergen Nord, og barnefotball?

Barnefotballutvalget i Bergen Nord ønsker å invitere alle mammaer i 1.klasse til et sosialt mammatreff hvor dere mødre skal få bli bedre kjent med hverandre. Vi forteller også litt om det å være mamma i barnefotballen, samt litt tips og råd for å skape trivsel og trygge rammer i fotballen.

Bergen nord ønsker at flere jenter spiller fotball og at flere damer engasjerer seg i oppgaver i fotballen. Kanskje noen kunne tenke seg å bli trener? Eller lagleder?

Vi har også med oss dametrenere og lagleder denne kvelden som forteller litt om disse oppgavene.

Har dere spørsmål til dette kan det rettes til: Hilde Christensen: mail adr hc_1979@hotmail.com> eller til Birthe Mjelde, mail adr: birthemjelde@hotmail.com

Vi håper at mange vil ta turen til Mjølkeråen skole på læringsenteret 24.Oktober klokken 19.00.

Velkommen

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift