Klubbsamling på stadion

Søndag var alle trenere, lagledere og personer med roller i Bergen Nord invitert til klubbutiklingsmøte på Stadion. Hele 40 personer var med for å gi innspill på FK Bergen Nord sin videre klubbutvikling.

Det var en flott dag på Bergens nasjonalarena, som også inkluderte middag og Brann-kamp.

Selv om det var en våt Brann stadion som kunne ta i mot alle som var kledd i blått for anledningen, med Bergen Nord logo på brystet, så skinte det i smilene inne på kremmerhuset. Styret i Bergen Nord hadde invitert lagledere og trenere til klubb utviklingsmøte på Brann Stadion. I tillegg var det selvfølgelig mulighet for å bygge bånd på tvers av alderstrinn og lokasjoner og gjøre samholdet i Bergen Nord sterkere.

Styrets leder, Espen Esmark, tok i mot folket med å fortelle om veien Bergen Nord har gått de fire siste årene (veien til kvalitetsklubb), og om hva vi tenker om veien videre. Nest-leder Christian Kalvenes tok oss gjennom den neste delen med å forklare hvordan Bergen Nord skulle utvikle seg som klubb gjennom en klar og målrettet strategi. Deretter ble de oppmøtte utfordret på hva de mente om de forskjellige emnene, og 2 timers gruppearbeid var i gang.

Brann har vært gjennom en voldsom berg og dalbane og etter matpausen kom Branns lokomotiv-fører Vibeke Johannesen inn for å holde ett lystig foredrag om Branns samfunnsansvar og hvordan deres strategi var bygget opp.  Hun svarte også spørsmål om alt i fra publikumstall til spørsmål rundt ærlighet/åpenhet fra klubben.

Bilde lånt fra Ba.no

Til slutt hadde styreleder Espen Esmark en utgreing om det forhåpentligvis nært forestående klubbhuset, og hvilke planer som forelå.

Brannkampen skulle være toppen på kransekaken, men den seansen ble en heller dyster affære der Sandefjord ranet med seg ett uforjent poeng. 

Alt i alt en svært god dag for FK Bergen Nords trenere og lagledere, og nå begynner arbeidet for Bergen Nords sittende styre med å stake ut en kurs før neste samling forhåpentligvis rett over nyåret. 

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift