Bergen Nord G16-1 vant 4-3 i NM-kampen mot Madla G16-1

Bergen Nord G16-1 vant 4-3 i NM-kampen mot Madla G16-1 og kom i NM-8.delsfinale. Kampen ble spilt på lørdag 11.aug på Djervbanen i Haugesund

Dette var en målrik og spennende kamp hvor Bergen Nord viste særdeles godt samarbeid, vinnervilje, hensiktsmessige bevegelser og god kommunikasjon under kampen. Mange foreldre var med for å heie og støtte for laget sitt.

 

Mange flotte scoringer:-)

Min 12.

Madla - Bergen Nord: 0-1 (mål, David): David bryter et angrep fra Madla like over midtlinjen på venstresiden og leverer ballen til Mio på første touch. Mio fører ballen hurtig opp og leverer en fin gjennombruddspasning til David som kommer like hurtig i bakrommet. Selve avslutningen var da ikke vanskelig for denne hurtige måljegeren.

 

Min 28.

Madla - Bergen Nord: 1-1: Madla bruker en korner fra høyre siden. Bergen Nord klarerer ballen og ballen faller ca. 20 meter fra 16-meter linjen. Madla erobrer ballen og sentrer til høyre kant. Et innlegg til 5-meteren der det blir duell om ball som faller like foran motspilleren hvor han utnytter sjansen og det blir nettkjenning.

Min 29.

Madla - Bergen Nord: 1-2 (Mål, David): Å score mot Bergen Nord bør jo ha noen konsekvenser. Fra høyre siden sender Jens en lang cross-pasning til David. Mathias søker rom i bakrommet med et grådig fint diagonal-gjennombrudds løp. Mathias sender en 45-pasning til David og resten er jo enkelt!

 

Min 32.

Madla - Bergen Nord: 1-3 (Mål, David): Andreas gjenerobrer ballen i siste tredel (rundt høyre hjørnet til 16-meteren) og leverer ballen raskt til Mathias som like raskt sender en flott gjennombrudspasning mellom to forsvarsspillere til David. Det er da ikke vanskelig å gjette hva som skjer når denne blide men farlige målgjegeren møter ballen i straffefeltet!

 

Min 41.

Madla - Bergen Nord: 1-4 (Mål, Mio): Emre sentrer til Mathias i midtsirkelen. Mathias medtar ballen og leverer til Eric som kommer på et fint løp fra høyre kant og han sentrer videre til Mio som tar et diagonalt løp utover (kanten av 16-meteren). Mio vender med ballen, fører innover mot mål og skyter i mål.

 

Man skal ikke være helt sikker for en seier med 4-1 ledelse. Dette har vi erfart da Madla har scoret 2 mål til (min 57 og 62) som økte spenningen i resten av kampen.

 

Bergen Nord G16-1 har tatt en viktig og godt fortjent seier mot Madla og har nådd 8.delsfinale i NM. Neste kamp er mot Viking G16 på SR-Bank-Arena i Stavanger søndag, 26.august. Vi ser frem til denne spennende kampen!

Med fotballhilsen

Ali Reyhanoglu

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift