Fair Play i interncupen

Tradisjon tro var Fair Play utvalget godt plassert i årets utgave av Interncupen og kunne foruten informasjon og fokus på Fair Play også lokke med en skikkelig konkurranse.

Bergen Nord har ett aktivt Fair Play utvalg og ble nylig sertifisert på nytt som Fair Play klubb. En av områdene som står nedfelt i utvalget sitt årshjul er å være tilstede på klubbens Interncup. Interncupen er for alle klubbens barnelag, altså fra og med 7 til 12 år. Denne cupen arrangeres alltid første helgen etter skolen er startet igjen.

Som vanlig var Fair Play utvalget på plass med stand. Her kunne de møte medlemmer av utvalget og stille spørsmål relatert til Fair Play. I tillegg gikk utvalget rundt på banen for å gjøre Fair Play synlig og delte ut foreldrevettregler.

KONKURRANSE

For å skape litt ekstra blest om Fair Play pleier utvalget å sette opp en konkurranse, hvor spillerne fyller ut et spørsmålskjema om Fair Play. Også denne gangen hadde utvalget konkurranse hvor premien naturlig nok går til hele laget til den som vinner.

Premien var småpene 1000 kroner i gavekort, enten på pizzakveld eller på nyåpnede FlipZone. Vinneren trekkes i etterkant og publiseres på nettsiden.

En flott og Fair dag på Marikollen!

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift