FK Bergen Nord

Rent idrettslag

Rent idrettslag

Ren utøver, rent idrettslag

FK Bergen Nord er et "Rent Idrettslag". Målet vårt er at at utøvere og støtteapparat tar et aktivt standpunkt for en ren og ærlig idrett og har kjennskap til grunnlegende fakta om antidoping.

Visste du at Antidoping Norge kan gjennomføre dopingkontroller uten forvarsel både i og utenfor kamp? Vet du hvor du finner liste over hvilke stoffer og metoder som er forbudt å benytte innen idretten?

Opplæring og informasjon er en viktig grunnpilar i antidopingarbeidet. "Ren Utøver", er et e-læringsprogram for idrettsutøvere, trenere, ledere og deres støtteapparat. Gå inn på www.renutover.no , "Ren Utøver" gir elementær antidopingopplæring på en overkommelig måte. Det tar ca. 50 minutter å gjennomføre alle modulene, men det er slett ikke nødvendig å ta alt på en gang. Foresatte må gjerne være med når utøveren gjennomfører leksjonene, slik når budskapet lenger. Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post.


Denne videresender du til ren@bergennord.no slik at vi kan ha en oversikt over hvor mange som har utført opplæringen.

Klikk deg inn på renutover.no og sett i gang! Frist : Innen seriestart

 

Hvorfor fokusere på antidoping og verdiarbeid?


Idrettslagene spiller en viktig rolle i verdi- og antidopingarbeidet. Her skapes utøverens verdier og holdninger for år fremover. Vi oppfordrer derfor også alle foresatte til å ta kurset, for å sette seg inn i regelverket knyttet til doping. Doping er en utfordring i ungdoms- og treningsmiljøer i Norge, og ikke bare i internasjonal toppidrett.

FK Bergen Nord skal være en tydelig verdiformidler for en Ren idrett, og skape et trygt oppvekstmiljø for unge - Trygghet, Trivsel, Tilhørighet

Linker:
Rent Idrettslag http://www.antidoping.no/ren-idrett/rent-idrettslag/
Ren utøver http://www.antidoping.no/ren-idrett/ren-utover/

Antidoping Norge www.antidoping.no
Ressursside, Rent Materiell: http://www.rentidrettslag.no/materiell.aspx

Dopinglisten http://www.antidoping.no/regler/dopinglisten/
Spør om alt du lurer på om doping - anonymt.http://www.antidoping.no/folkehelse/dopingkontakten/

 

Mail til kontaktpunkt i FK Bergen Nord, Rent idrettslag: ren@bergennord.no

 
 
 
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift