FK Bergen Nord

Fotballforsikring

Fotballforsikring

Fotballforsikring

 

Hvis uhellet skulle være ute med en av spillerne i klubben så finner dere all informasjon om hva du/dere som trenere og ledere skal gjøre på denne siden: Fotballforsikring.

Spillere er dekket av to ulike forsikringer.

Alle spillere (under 13 år) er dekket av forsikring så lenge de er medlem og har betalt kontingent. Les mer her.

Under 13 år er spillerne dekket av forsikringer gjennom NFF, mens spillere over 13 år er dekket av Lagsforsikring gjennom registreringen av spillerene i FIKS (Fotballens Informasjons- og Kommunikasjonssystem).

Det finnes også mulighet for å tegne en utvidet individuell forsikring. Her har spiller rett til behandling på et tidligere tidspunkt enn i grunnforsikringen. Mer informasjon her.

Det er ditt ansvar som trener/leder at alle spillere som skal spille 9'er eller 11'er fotball, tilsvarende fra og med 13 år, eller yngre spillere som spiller opp på 9'er eller 11'er lag, skal være registrert i FIKS før de er spilleberettiget, og har betalt kontingent.

Registreringen i FIKS skjer automatisk ved innsendelse av komplett informasjon om spillerne i forbindelse med påmelding av lag til seriespill, med unntak av spillere som begynner i løpet av sesongen. Disse må meldes inn og registreres før de er spilleberettiget. Registreringen skjer ved henvendelse til Espen Esmark

Legevaktbesøk

Første besøk hos offentlig legevakten etter skade på trening/kamp blir dekket av klubben. Dette gjelder alle spillere. Ta vare på kvitteringen, scann den inn og send den til Britt Eva Sjursen (britt-eva@bergennord.no) eller Heidi Teigland (heidi@bergennord.no) der dere forklarer hendelsen og utlegget. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift