FK Bergen Nord

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Støtt Bergen Nord når du spiller med Norsk Tipping gjennom grasrotandelen! 

Hvordan bli grasrotgiver til Bergen Nord? Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg Bergen Nord som grasrotmottaker hos en kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her. Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg "tilknytt" så støtter du DIN lokale fotballklubb.

FOTBALLKLUBBEN BERGEN NORD

Org.nr: 882 259 102
Salhusveien
5107 SALHUS

Om Grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

For at ditt lag eller forening skal motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregistret i Brønnøysundregisteret. Under registreringen i Frivillighetsregisteret (Samordnet registermelding) må dere som ønsker det hake av for «Skal enheten delta i Grasrotandelen»? og velge Ja. Grasrotmottakeren behøver ikke være lokalisert i ditt nærmiljø, men må drive regional eller lokal virksomhet. Det er Frivillighetsregisteret som sjekker om enheten oppfyller de vilkår og krav som er satt for å være en del av ordningen. Hvis enheten blir godkjent som grasrotmottaker av Frivillighetsregisteret, vil dere bli gjort tilgjengelig i Norsk Tipping sine systemer, og spillerne kan da velge dere som grasrotmottaker. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift