FK Bergen Nord

Kvalitetsklubb

Kvalitetsklubb

 

FK Bergen Nord - en kvalitetsklubb!

Kjære alle FK Bergen Nord medlemmer, trenere, lagledere, spiller og andre medhjelpere.

1. mars markerte vi at klubben var blitt en Kvalitetsklubb på nivå 1- sertifisert av NFF og Hordaland Fotballkrets. Vi er klubb nr. 12 i rekken av over 200 klubber i Hordaland Fotballkrets og nr. 18 på landsbasis.

Vi er stolte, glade og meget fornøyde over hva vi har klart å få til siden vi startet på reisen for ca 2 år siden. Selve godkjennelsesdatoen er 12.01.2016. Det vil si nesten på dagen 28 år etter at klubben ble stiftet. 

Markeringen fant sted i småsalen i Salhushallen 01. mars hvor ikke bare trenere, lagledere, ungdomsutvalg og styret var på plass, men også kretsleder Tore-Christian Gjelsvik, vår veileder gjennom reisen Gina Blomberg, og selveste Mons Ivar Mjelde.

Kvelden begynte med noen bevingende ord fra klubbens leder Tony Hillersøy, videre litt om prosessen av Håvard G. Hauge, så noen ord fra kretsleder Gjelsvik med overrekkelse av diplom og skilt, før vi til slutt fikk et engasjerende innslag fra Mons Ivar om det å bygge lagskultur og klubbkultur. 

IMG_3131.JPGIMG_3106.JPG

IMG_3128.JPG

 

Vi har nådd en milepæl med å bli en kvalitetsklubb, men det er nå det virkelige arbeide begynner. Nå skal kvalitetsstempelet vise seg i praksis på de grønne feltene våre. Vi har gjort en god jobb til nå, så bli med å gjør opplevelsene enda bedre i fremtiden for alle som er med i klubben. 

Vær en bidragsyter og vis i praksis gjennom ditt arbeid våre tre T'er: Trygghet, Tilhørighet, Trivsel.

Takk for et dere bryr dere og er med oss i arbeidet. 

Lykke til med sesongen!

Foilsett fra kvelden ligger under fanen kvalitetsklubb.

Se eller kretsens hjemmeside om saken.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift