Bergen Nord FK starter opp Fotballfritidsordning!

Bergen Nord FK vil fra høsten 2017 av starte opp et fotballfritidsordning-tilbud på Marikollen (fotballbane). Dette er et aktivitetstilbud for barna rett etter skoletid, med hovedfokus på fotball.

Tilbudet startes opp i samråd med Marikollen skole, og vil i første omgang gå ut til barn som i skoleåret 2017-18 går i 4.-6.klasse ved Marikollen skole. FFO-en vil ha base i lokalene ved fotballbanen på Marikollen. Rett etter skoletid kommer barna til lokalene, hvor de kan henge fra seg skolesaker og skifte til fotballtøy. Før vi setter i gang med fotballaktivitet serverer vi et sunt måltid supplert med frukt og grønt. Når klokken nærmer seg 1400 setter vi i gang med fotballtreningen på banen. Fellestreningen avsluttes rundt 1530, men vi har trenere tilstede frem til klokken 1600, hvis det er barn som må vente til de blir hentet etc.

Formålet med FFO-en er å stimulere barna til bevegelsesglede og økt aktivitet. Vi ønsker å gi barna mestringsfølelse og økt motivasjon for å være aktive på sin egen fritid. Samtidig ønsker vi å bidra til at barna utvikler gode holdninger og verdier. Fotballfaglig vil aktiviteten følge NFFs «Sjef over ballen»-pensum med fokus på tekniske basisferdigheter som mottak, føring, skudd, dribling, pasning. Vi har også et stort fokus på tilpasset smålagsspill i treningen.

Mathias Macody Lund vil være daglig leder og faglig ansvarlig for fotballfritidsordningen. Mathias er hovedtrener for Bergen Nord sitt Herrer A-lag, har mastergrad i Idrettsvitenskap med fordypning i temaet talentutvikling i fotball, samt utdannet UEFA B-trener. Han har også drevet Varegg Fotballfritidsordning siden 2014. De ansvarlige instruktørene som vil jobbe på FFO-en er trenere med minimum NFF C-lisens.

Praktisk informasjon:

Oppstart for FFO-en blir mandag 14.August, to dager før skolestart.
Hvilke dager: FFO-en vil i utgangspunktet ha aktivitet mandag, onsdag og torsdag. Dette er imidlertid kun en tentativ plan, vi er åpen for å bruke andre dager hvis vi får tilbakemeldinger på det. Det er mulig å være med både en, to og tre dager på FFOFFO-en følger for øvrig skoleruten.
Pris: Månedsprisen for Fotballfritidsordningen er følgende:
•       1 dag i uken: 700 kr
•       2 dager i uken: 1300 kr

Prisen inkluderer et sunt og næringsrikt måltid hver dag. Faktura sendes ut forskuddsvis. Utgifter til  FFO-tilbud er forøvrig fradragsberettiget til og med det året barnet fyller 12 år.

Påmelding sendes på e-post til FFO@bergennord.no.
Skriv følgende info i påmeldingen:
•       Barnets navn
•       Klassetrinn
•       Kontaktinfo til foreldre (epost og telefon)
•       Evt. spesielle hensyn behov (f.eks matallergi)

 

Spørsmål eller henvendelser kan rettes til Mathias Macody Lund på e-post FFO@bergennord.no eller tlf: 911 96 189.

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift