J10 hedret for sin Fair Play innsars

Det var med stolthet at vi i FK Bergen Nord fikk nyheten om at Bergen Nord Tellevik J10 var valgt ut blant 750 lag som ett av årets Fair Play lag i årets utgave av Voss Cup.

725 lag og rundt 8000 spillere var denne helgen samlet til en av de største cup'ene i Hordaland. Det var med stolthet at vi i Bergen Nord mottok nyheten om at blant disse lagene var det Bergen Nord Jenter 10 Tellevik som var trukket ut som ett av 3 Fair Play lag.

Fair Play utvalget møtte jentene i klubbhuset på Salhus etter cupen. Strålende blide jenter viste at de også hadde mye kunnskap om Fair Play i teorien. En positiv og hunørfull gjeng stilte opp til fotografering sammen med like positive trenere, Arve Hordvik og Stian Opheim.

Teksten under er hentet fra facebooksiden til Voss Cup, og bildene er lånt fra denne siden .Bergen Nord gratulerer jentene med flott representasjon av vår klubb og håper på mange slike Fair Play øyeblikk i framtiden!

Fra Voss Cup:

Fair play pris nummer to og tre vart i dag delt ut til Gneist Supergirls J10 og Bergen Nord Tellevik J10. Fair play utvalet hadde sett jentene spela tidlegare i turneringa og på bakgrunn av dette bestemte me oss for at når desse to laga skulle møtast til kamp på BT-banen (bane 1) så ville dette vere ein ypperleg moglegheit til å få gjennomført ein Fair play kamp. Med eit tett kampprogram vart det ikkje noko tid til å gjere så mykje på bana før kampen, men til gjengjeld var kretsen representert, styreleiar i FBK Voss hadde tatt turen og i tillegg heile Voss Cup sitt Fair play utval.

Ramma rundt kampen var flott med foreldre som drog i gang heiarop og trenarar som gav tryggleik til spelarane gjennom eit kontrollert engasjement med mykje ros! Sjølve kampen var jamspelt med mykje bra spel frå begge lag. Godt samspel, herlege driblingar, målvakter med knallgode redningar og jenter som verkeleg osa av speleglede ! 🙂

Ei god oppleving for alle, som vart avslutta med prisutdeling rett ved sida av bana. Fair play utvalet sa nokre ord om kvifor akkurat desse laga var gode representantar for Fair play. Det vart utdeling av diplom og ballnett, før ein avslutta med biletetaking og sjølvsagt is til både spelarar og trenarar.

Fair play utvalet ynskjer å takka begge laga for at de gav alle som såg på ei flott fotballoppleving! De er gode representantar for fotballen på alle moglege måtar 😀

Bergen Nord Jenter 10 vinner av Fair Play pris under årets Voss Cup

Bergen Nord J10 vant Fair Play pris under årets Voss Cup

 

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift