Oppstart nye lag (1 klasse)

Her er litt informasjon til de som skal begynne i 1 klasse rett over sommeren 2017.

Til høsten starter nye håpefulle barn på en helt ny tilværelse – nemlig som skolebarn. Vi i Bergen Nord ønsker at så mange av disse skal begynne med fotball.

I Bergen Nord har vi ett spesialtilpasset tilbud til alle 1 klassinger. Der er stort sett trening i gymsal og det er mye lek og moro. Det er helt gratis å være med ut 2017 og første kontingent vil først komme ca februar 2018. Vi er ett breddelag som ønsker å ta vare på alle, både de som er skikkelig god i fotball og de som er bare litt god til å slå hjul. Her er det plass til ALLE!

Vi ønsker å ta vare på både gutter og jenter, og ønsker separate jente/guttelag så langt dette er mulig, for dette skal være med å hjelpe at spesielt jentene blir lenge innen fotballen.

Vi vil derfor innkalle til foreldremøte gjennom ranselpost på skolene den første skoledagen. Vi kan derimot allerede nå avsløre datoene for dette.

De som hører til skolen på Salhus og Marikollen vil det bli kalt inn til FORELDREMØTE (bare de voksne) tordag den 24 august kl 18 på klubbhuset i Salhus. Agenda her blir informasjon om fotballklubben Bergen Nord, utvelgelse av trenere og spørsmål / svar.

For Tellevik vil det bli satt opp foreldremøte sammen med den første treningen, og her er allerede informasjonen delt ut gjennom ranselpost på førskoledagen.

Treningene vil først starte opp i begynnelsen av september når de nye tidene til Bergen Kommune blir lansert.

Om dere har noen spørsmål, eller har lyst å melde dere som trenere allerede nå, så kan dere kontakt undertegnede på bjornar@bergennord.no

Med vennlig hilsen,

Bjørnar Støylen Sæhle, leder SPU barnefotballen

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift