Presentasjon: Styremedlem Jarle Soldal

Vi skal i tiden framover presentere styre, slik at vi alle kan litt bedre kjent med dem som styrer klubben vår. Men det er ikke av økonomiske grunner at vi nå presenterer Jarle Soldal

I ett forsøk på å bli litt bedre kjent med de som sitter med kontrollen på vår aller kjæreste fotballklubb skal vi i tiden framover presentere personene i Bergen Nord sitt styre – en for en. Nå er tursen kommet til mannen med kontroll på pengesekken - Jarle Soldal.

Vi har stilt alle i styre ett sett med spørsmål, både viktige og noen mindre viktige, slik at dere kan komme litt "under huden" på dem. Vi ønsker med dette å «ufarliggjøre» dem og gi dere muligheten til å lære dem å kjenne. 

Hva er ditt favorittlag?

Liverpool, Brann og Barcelona, og i den rekkefølgen

 

Hvilke interesser eller hobbyer har du utenom fotball?

Glad i å være ute i naturen - gå på tur og være ute i båt. Liker faktisk hagearbeid også.

 

Hvilket yrke/stilling har du?

Jeg er statsautorisert revisor, og jobber som det også.

 

Hvor lenge har du vært med i FKBN, og i hvilke roller (spiller, trener, arbeidsgruppe, utvalg, styre)?

Jeg har vært med i FK Bergen Nord siden august 2006. Da begynte eldstemann med fotball, og jeg engasjerte meg som trener og lagleder. Jeg gikk inn i styret i FK Bergen Nord i mars 2016, og har økonomiansvaret fra styret sin side. Jeg er også lagleder for Jr.1-laget til FK Bergen Nord, og har hatt det vervet i 11 år fra Gutter 06 og opp til Jr.

 

Noe spesiell favoritt mat eller drikke?

Jeg er glad i god mat og drikke, og da gjerne litt "spicy" mat som tapas og taco.

 

Noe spesiell favorittmusikk (sjanger, bånd, artist)?

Det er mye bra musikk som lages i dag også, men musikk fra 1980 og 1990-tallet er fremdeles favorittmusikken min. Jeg er ganske allsidig når det gjelder musikk, men U2, Bruce Springsteen, Dire Straits, KISS, Guns n' Roses, Bob Marley, Leonard Cohen og Kim Larsen er veldig bra. Har også fått god sans for nyere musikk som Ed Sheeran, Muse og Coldplay.

Våre sponsorer

Bergen Nord er en NFF Kvalitetsklubb

Bergen Nord er en Fair Play klubb

Bergen Nord er et rent idrettslag

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift